Ale dawno tego nie robilem
Jako ze temat osiagnal gorny pulap, pozwolilem sobie zalozyc nowy
Podajemy wykonawce i tytul, dla tych ktorzy jeszcze nie wiedza : )
Prosto Mixtape Deszczu Strugi "Jedziesz"
http://www.youtube.com/watch?v=G_5vC9WvqaY
Pozdrawiam ekipe!
lista tematów
Czego sluchasz w tym momencie ? strona 73 z 157
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
Pisałem już, że napisałem tak, bo chciałem uświadomić, że jak się męczę, to tylko i wyłącznie, że tak powiem "dla siebie"
Nie irytuję się, piszę jak było

Męcząca sie staniesz

Konto usunięte: Pisałem już, że napisałem tak, bo chciałem uświadomić, że jak się męczę, to tylko i wyłącznie, że tak powiem "dla siebie"
Okej.
Ale mogłeś mi to wyjaśnić ;> Że mówisz ogólnie i nie chodzi Ci o ten konkretny przypadek :C Takie rzeczy trzeba od razu wyjaśniać, a nie po kilku dniach

Dobrze, przyjęłam do wiadomości :) Wiedz, że jak nie wiem czegoś to się po prostu pytam

Nie chcę

Chada&PIH - Sam Sobie Winny
Konto usunięte: Okej.
Ale mogłeś mi to wyjaśnić ;> Że mówisz ogólnie i nie chodzi Ci o ten konkretny przypadek :C Takie rzeczy trzeba od razu wyjaśniać, a nie po kilku dniach
Jakbym miał wszystko co piszę wyjaśniać, to wiecej by parafki miejsca zajmowały, niż wiadomości do Ciebie

Zmieniłoby to coś? :P
Konto usunięte: Dobrze, przyjęłam do wiadomości :) Wiedz, że jak nie wiem czegoś to się po prostu pytam.
Nie chcę. :D
Dobrze pytaj się, zmieniaj temat

Tak?
Onyx - Slam harder
Konto usunięte: Jakbym miał wszystko co piszę wyjaśniać, to wiecej by parafki miejsca zajmowały, niż wiadomości do Ciebie
Zmieniłoby to coś? :P
Ale przynajmniej wszystko było by jasne :P
Pewnie tak

Nie zmieniam tematu

Chada i Pih feat Fenomen - Z Krwi I Kości
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.

To, że bym nie myślała przez kilka dni po jaką cholere ze mną gadasz jeśli się męczysz, a gdzieś w głowię mi to siedziało

Nie chcę Cię przekonywać bo nic to nie da, dlatego ok, skłamię jeśli Ci to sprawi satysfakcję

Bo to nie jest fajne ? :D
Żurom ft.Pih-Życie jest walka