tibauld
tibauld
  21 січня 2011 (pierwszy post)

Witam ;)

W tym temacie zamieszczamy tracki, które słuchamy. Podawajcie wykonawcę i tytuł utworu.
Macie słuchać muzyki i cicho nie siedzieć! Jesteście u siebie w domu a nie na pogrzebie! :rock:

Jedziem od nowa!

O$ka (feat. Selma) - Być sobą

Z dedykacją, by wszyscy zechcieli być sobą :mrgreen:

tibauld
tibauld
  27 січня 2011
PsychoKiller
PsychoKiller: Czysty zbieg okolicznosci

Wierzysz w przypadki, niedobrze :ninja:

PsychoKiller
PsychoKiller: W poligonie tu padaka byla. Spadlem tylko z drzewa :D Ale to jeszcze nie ta pora na co poluje ;) Udalem sie w drugi las i na wjezdzie puszczyka drapnalem Podeszlem go doslownie na 10m moze, nasluchiwalem dobre kilka minut no i nagralem gada w koncu jak pieknie spiewa Alez sie podniecilem Najwazniejsze jest to, ze dzieki temu oznacze sobie granice jego terytorium a co za tym idzie znajde miejsce jego gniazdowania i w koncu mu fote pstrykne

No to Ci się udało jednym słowem :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  27 січня 2011

Eldo - Podaj pilota.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

PsychoKiller
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 22
PsychoKiller
  27 січня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wierzysz w przypadki, niedobrze

Zdradz mi swoja tajemnice :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: No to Ci się udało jednym słowem

Jak cholera :ziober2:
Caly dzien mialem bardzo udany :tak: Wczesniej wytropilem watahe dzikow i dwie nory, w tym jedna borsucza :) Zima to odpowiednia pora na takie praktyki ;)

SFX "Sativa"

Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.

tibauld
tibauld
  27 січня 2011

Ten typ Mes - 25 (feat. K8)

tibauld
tibauld
  27 січня 2011
PsychoKiller
PsychoKiller: Zdradz mi swoja tajemnice

Tą tajemnice zna tylko najbliższa rodzina i ją niemiłosiernie wykorzystuje :rotfl:

PsychoKiller
PsychoKiller: Jak cholera Caly dzien mialem bardzo udany Wczesniej wytropilem watahe dzikow i dwie nory, w tym jedna borsucza :) Zima to odpowiednia pora na takie praktyki ;)

Tobie to trzeba było na leśnika iść, byś się nadał ;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 січня 2011

Eldo - Nie pytaj mnie o nią.

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

PsychoKiller
PsychoKiller
  27 січня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tą tajemnice zna tylko najbliższa rodzina i ją niemiłosiernie wykorzystuje

Masz jakis dar czy co ? :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tobie to trzeba było na leśnika iść, byś się nadał ;D

Caly czas o tym mysle :tak: Ale nie wiem czy moje szare komorki sie jeszcze nadadza do nauki :lol:

SFX "Galactica"

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 січня 2011

VNM - Widzę ich.

tibauld
tibauld
  27 січня 2011
PsychoKiller
PsychoKiller: Masz jakis dar czy co ?

Ja tam w to nie wierzę ale panie z rodziny chętnie przyjmują ode mnie żywe kwiaty, a jak pomagam babce w ogródku, to ona kopie grządki ja sadzę :ninja:
Ale to tylko taka legenda jest :ninja:

PsychoKiller
PsychoKiller: Caly czas o tym mysle Ale nie wiem czy moje szare komorki sie jeszcze nadadza do nauki

Jak to lubisz, to się zmusisz do tego by połączyć pracę z przyjemnym. Fajnie jest spędzać pół życia na tym, co się lubi, do tego w pracy. I w sumie leśnicy nie mają tak źle ;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 січня 2011

Paktofonika - Jestem Bogiem.

ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  27 січня 2011
PsychoKiller
PsychoKiller: Slyszales ? Wczesne Astrale i prawdziwe GOA

jak wczesne? ;] zaczynałem od Another world 99' i chyba 2 albumy w dół,nie jestem w stanie powiedzieć bo się dysk spalił i cała muzyka w ... teraz będę musiał od nowa kolekcjonować :D ogólnie cały Astral jest miodzio :D

Vader - 2. An Act of Darkness
PsychoKiller
PsychoKiller
  27 січня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tam w to nie wierzę ale panie z rodziny chętnie przyjmują ode mnie żywe kwiaty, a jak pomagam babce w ogródku, to ona kopie grządki ja sadzę Ale to tylko taka legenda jest

To chyba cos w tym musi byc :woot:
U mnie ojciec ma tendecje do przewidywan. I spelnia sie wszystko :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak to lubisz, to się zmusisz do tego by połączyć pracę z przyjemnym. Fajnie jest spędzać pół życia na tym, co się lubi, do tego w pracy. I w sumie leśnicy nie mają tak źle ;D

No tak to by bylo najlepiej ;) Sprobuje ominac szkole i pokazac naprawde co czlowiek umie ;) Tylko, ze do tego to trzeba miec niesamowite szczescie :P Pozyjemy, zobaczymy :D

Astral Projection "In Novation"

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 січня 2011

Rahim - Darkside.

tibauld
tibauld
  27 січня 2011
PsychoKiller
PsychoKiller: To chyba cos w tym musi byc U mnie ojciec ma tendecje do przewidywan. I spelnia sie wszystko

Nie wiem, ja się śmieję z tego i wykonuję to, co karzą mi robić ;D
To jest już jakiś talent!

PsychoKiller
PsychoKiller: No tak to by bylo najlepiej ;) Sprobuje ominac szkole i pokazac naprawde co czlowiek umie ;) Tylko, ze do tego to trzeba miec niesamowite szczescie :P Pozyjemy, zobaczymy :D

Z pewnością tak, tylko że jest do dosyć opłacalna praca. ;D

Rakim - Getto
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 січня 2011

donGURALesko - Palę majki.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.