Witam ;)
W tym temacie zamieszczamy tracki, które słuchamy. Podawajcie wykonawcę i tytuł utworu.
Macie słuchać muzyki i cicho nie siedzieć! Jesteście u siebie w domu a nie na pogrzebie!
Jedziem od nowa!
O$ka (feat. Selma) - Być sobą
Z dedykacją, by wszyscy zechcieli być sobą
Czego słuchasz w tym momencie? strona 121 z 151
Wierzysz w przypadki, niedobrze

No to Ci się udało jednym słowem

Eldo - Podaj pilota.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
Tą tajemnice zna tylko najbliższa rodzina i ją niemiłosiernie wykorzystuje

Tobie to trzeba było na leśnika iść, byś się nadał ;D
Eldo - Nie pytaj mnie o nią.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
VNM - Widzę ich.
Ja tam w to nie wierzę ale panie z rodziny chętnie przyjmują ode mnie żywe kwiaty, a jak pomagam babce w ogródku, to ona kopie grządki ja sadzę

Ale to tylko taka legenda jest

Jak to lubisz, to się zmusisz do tego by połączyć pracę z przyjemnym. Fajnie jest spędzać pół życia na tym, co się lubi, do tego w pracy. I w sumie leśnicy nie mają tak źle ;D
Paktofonika - Jestem Bogiem.
jak wczesne? ;] zaczynałem od Another world 99' i chyba 2 albumy w dół,nie jestem w stanie powiedzieć bo się dysk spalił i cała muzyka w ... teraz będę musiał od nowa kolekcjonować :D ogólnie cały Astral jest miodzio :D
Vader - 2. An Act of Darkness
To chyba cos w tym musi byc

U mnie ojciec ma tendecje do przewidywan. I spelnia sie wszystko

No tak to by bylo najlepiej ;) Sprobuje ominac szkole i pokazac naprawde co czlowiek umie ;) Tylko, ze do tego to trzeba miec niesamowite szczescie :P Pozyjemy, zobaczymy :D
Astral Projection "In Novation"
Rahim - Darkside.
Nie wiem, ja się śmieję z tego i wykonuję to, co karzą mi robić ;D
To jest już jakiś talent!
Z pewnością tak, tylko że jest do dosyć opłacalna praca. ;D
Rakim - Getto