Witam ;)
W tym temacie zamieszczamy tracki, które słuchamy. Podawajcie wykonawcę i tytuł utworu.
Macie słuchać muzyki i cicho nie siedzieć! Jesteście u siebie w domu a nie na pogrzebie!
Jedziem od nowa!
O$ka (feat. Selma) - Być sobą
Z dedykacją, by wszyscy zechcieli być sobą
Czego słuchasz w tym momencie? strona 104 z 151
Hej wam co tam ?
ps: zadam wam pytanie bo tu sa w zasadzie stali bywalcy tego forum i chcialbym sie od was dowiedziec pewnej rzeczy... ilu z was korzysta z modyfikacji zglaszania postow ?
ogladam telewizje
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
a w ogóle macie pojecie o czym mowie tylko szczerze prosze odpowiadac ...
tu nie chodzi czy ktos jest kapusiem bo ja i tak staram sie bez tej modyfikacji wylapywac nieprawidlowosci jakie tu powstaja (czyt. lamanie regulaminu)zglaszanie jest anonimowe przypominam to raz po dwa zglaszanie po prostu ulatwia nam prace ile razy pojawiaja sie tematy z reklamami np radia jakiegos badz zarejestruj sie na www i sami piszecie w takim temacie "idz idoto""ban" czy inne slowa/zdania. A tak byscie zglosili sobie dany post i szybsza reakacja by byla czyt.ban/zamkniecie tematu.
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."