Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 303 z 377
http://release24.pl/wpis/29356/%22Hammer+of+the+Gods%22+%282013%29+HDRip.XviD-AQQS
dla fanatykow gry o tron i spartakusa
podobne klimaty
dla fanatykow gry o tron i spartakusa
podobne klimaty
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
:D.
Swego czasu korzystałam a allplayera, niestety zawiódł kilka razy. Po zmianie kompa już nawet nie instalowałam tego programu.
Napiprojekt jest świetny w każdym razie, więc warto o nim pamietać :).

In the Flesh - kolejny serial o zombiakach, ale ugryziony z innej strony. Okazuje się, że zombiego można podleczyć, jak nie wyleczyć nawet ;D. Obejrzałam połowę pierwszego odcinka, bo potem zasnęłam, ale zapowiada się całkiem nieźle.
The Fall - z Dejną Skali ;D. Kolejny serial o seryjnym mordercy. E tam, szału nie robi. Obejrzałam 3 odcinki i pewnie będę kontynuować, ale tylko dlatego, że to mini serial więc mam nadzieje, że maks. wyjdzie 10 epizodów.
7 sekund - uwielbiam Wesli Snajpsa, tego filmu na pewno nie. Proste kino akcji, nic więcej.

Ostatni władca wiatru- pomysł na film dobry ale wykonanie beznadziejne
Liczyłam na coś wciągającego ;X

Tytułu nie pamiętam, ale oglądałem całkiem niezłą murzyńską komedię o wojnie płci. Kobiety naczytały się książki "być damą, myśleć jak facet" i robi się szum i całkiem zabawne sytuacje. Polecam, choć za cholerę nie pamiętam tego tytułu...
dobra dziala tylko ze wlasnie do jednego filmu wcale nie ma napsów nigdzie :/ a nawet do 2 filmów...
ja dopiero wczoraj pierwszy raz z niego skorzystalem xD
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"