Basia
Basia
  6 квітня 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Paulinessa
Paulinessa
  2 червня 2013

3 ostatnie odcinki Gry o tron, z czego najnowszy najlepszy

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  2 червня 2013
http://release24.pl/wpis/29356/%22Hammer+of+the+Gods%22+%282013%29+HDRip.XviD-AQQS
dla fanatykow gry o tron i spartakusa
podobne klimaty
Paulinessa
Paulinessa
  2 червня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dla fanatykow gry o tron i spartakusa

a o który z tych dwóch bardziej zahacza? Spartakusa nie oglądałam, jakoś mi się nie widzi
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  2 червня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a o który z tych dwóch bardziej zahacza? Spartakusa nie oglądałam, jakoś mi się nie widzi

trudno mi powiedziec
jeszcze nie ogladalem bo czekam na napisy, ale jest bardziej mrocznie niz w tych serialach podobno
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 червня 2013

polecać coś czego się nie widziało d83ddc4e

...Ignorance is bliss...
FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  2 червня 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: A napiprojekt nie wyszukuje napisów ?

patrz, mam ten program a komplenie o nim zapomnialem :D

wyszukal:P

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

Earth
Earth
  2 червня 2013

Allplayer sam wyszukuje napisy, nie trzeba nawet dodatkowego programu do tego. :)

FabrykaUranu
FabrykaUranu
  2 червня 2013
Earth
Earth: Allplayer sam wyszukuje napisy, nie trzeba nawet dodatkowego programu do tego. :)

dupa;] wlasnie niby pobralem napisy przez allplayera do filmu Bunnyman i nic nie ma, a wyswietlil ze pobrano napisy:P

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

Earth
Earth
  2 червня 2013
FabrykaUranu
FabrykaUranu: dupa;] wlasnie niby pobralem napisy przez allplayera do filmu Bunnyman i nic nie ma, a wyswietlil ze pobrano napisy:P

Może nie masz kliknięte żeby je wyświetlało, musi się palić na zielono. :D

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  2 червня 2013
FabrykaUranu
FabrykaUranu: patrz, mam ten program a komplenie o nim zapomnialem :D wyszukal:

:D.
Swego czasu korzystałam a allplayera, niestety zawiódł kilka razy. Po zmianie kompa już nawet nie instalowałam tego programu.
Napiprojekt jest świetny w każdym razie, więc warto o nim pamietać :).
Konto usunięte
Konto usunięte: trudno mi powiedziec jeszcze nie ogladalem bo czekam na napisy

:rotfl:.

In the Flesh - kolejny serial o zombiakach, ale ugryziony z innej strony. Okazuje się, że zombiego można podleczyć, jak nie wyleczyć nawet ;D. Obejrzałam połowę pierwszego odcinka, bo potem zasnęłam, ale zapowiada się całkiem nieźle.

The Fall - z Dejną Skali ;D. Kolejny serial o seryjnym mordercy. E tam, szału nie robi. Obejrzałam 3 odcinki i pewnie będę kontynuować, ale tylko dlatego, że to mini serial więc mam nadzieje, że maks. wyjdzie 10 epizodów.

7 sekund - uwielbiam Wesli Snajpsa, tego filmu na pewno nie. Proste kino akcji, nic więcej.
:ziober2:
Johnson
Johnson
  2 червня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://release24.pl/wpis/29356/%22Hammer+of+the+Gods%22+%282013%29+HDRip.XviD-AQQS dla fanatykow gry o tron i spartakusa podobne klimaty

ooo trzeba ogladac ^^
Arwena27
Arwena27
  2 червня 2013
Ostatni władca wiatru- pomysł na film dobry ale wykonanie beznadziejne d83dde14 Liczyłam na coś wciągającego ;X
JednoposladkowyTed
JednoposladkowyTed
  2 червня 2013

Tytułu nie pamiętam, ale oglądałem całkiem niezłą murzyńską komedię o wojnie płci. Kobiety naczytały się książki "być damą, myśleć jak facet" i robi się szum i całkiem zabawne sytuacje. Polecam, choć za cholerę nie pamiętam tego tytułu...

FabrykaUranu
FabrykaUranu
  2 червня 2013
Earth
Earth: Może nie masz kliknięte żeby je wyświetlało, musi się palić na zielono. :D

dobra dziala tylko ze wlasnie do jednego filmu wcale nie ma napsów nigdzie :/ a nawet do 2 filmów...

MaqdaIena
MaqdaIena: Napiprojekt jest świetny w każdym razie, więc warto o nim pamietać :)

ja dopiero wczoraj pierwszy raz z niego skorzystalem xD

FabrykaUranu
FabrykaUranu
  3 червня 2013

American Mary - horrorem bym tego nie nazwał ale i tak daje 9/10, no i zajebista laska gra glówną role :D