Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 254 z 377
Wreszcie ktoś mnie docenia, dzięki! :D
No ja w ogóle myślałam, że ostatni odcinek to będzie jakaś petarda, że to się jakoś rozsądnie zakończy, a tu taka zwyczajna historia.. :D
Buuu... właśnie obejrzałam wszystkie odcinki i jest mi smutno, że następne dopiero kur

______
Jak zostać królem - 8/10
Paperman - [dziś na kwejku było :P] 7,5/10
Moja wielka grecka wycieczka - przewidywalny
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
"Demony" (2012)
Lata temu matka Isabell w trakcie egzorcyzmu zabiła trzy osoby. Teraz jej córka, pragnąc pomóc matce, wyrusza w długą i niebezpieczną podróż w głąb przerażającego świata opętanych. Film dla miłośników horrorów w stylu "Egzorcyzmów Emily Rose" (prawie 300 tys. widzów w Polsce).
Sredniak...dla mnie 5/10.
"Gabriel" (2007)
Gabriel to mroczny film akcji, którego akcja rozgrywa się w czyśćcu. Opowiada o zmaganiach między Archaniołami a Upadłymi Aniołami o kontrolę nad miastem, jego ludnością składającą się z odrodzonych dusz. Obecnie w czyśćcu króluje Ciemność. Gabriel jako ostatni z siedmiu Archaniołów zostaje zesłany by przywrócić temu miejscu światło. Niestety aby tego dokonać musi przybrać ludzką formę. W tym mrocznym miejscu ludzkich dusz samotny Archanioł będzie musiał stawić czoło swoim ludzkim uczuciom, co okaże się równie trudne jak walka z upadłymi.
Podobało mi się, no i główna rola to słynny , niestety ś.p. Spartakus , dla mnie 7/10
Tamara -badziewny horror, początek daje rade potem im dłuzej trwa tym nudniejszy 3/10. dobre dupy w nim grają.
Tremors (wstrząsy) - poczatek obiecujący jednak w miare uplywu czasu i pokazaniu powodu tych wstrząsów film robi sie debilny gniot dla dzieci... 1/10
Christoph Waltz jak zwykle genialny, DiCaprio też w formie, L. Jackson wkurzał jak należy, świetnie. Fajna muzyka, dobry klimat. Cóż, polecam.

Zabić, jak to łatwo powiedzieć - myślałem, że to będzie jakiś mix czarnej komedii i kryminału, lub chociaż coś co da się obejrzeć.
Po 40 minutach wyłączyłem. Straszne ciężkie dialogi. Fabuła też mozolnie się rozkręca.
Cela 211 - Niezły.
Typowy kiepski horror,grupa nastolatków wywołuje duchy,....bla,bla bla..
5/10