Basia
Basia
  6 квітня 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

LadyDomi
LadyDomi
  31 січня 2013
Earth
Earth: Same hity! ;d

Wreszcie ktoś mnie docenia, dzięki! :D

Earth
Earth: byłam ciekawa rozwoju relacji Lightmana i Gillian

No ja w ogóle myślałam, że ostatni odcinek to będzie jakaś petarda, że to się jakoś rozsądnie zakończy, a tu taka zwyczajna historia.. :D

Earth
Earth: A Sherlock ma długie odcinki, więc nie jest tak źle. Ale czekam na kolejną serię. :D

Buuu... właśnie obejrzałam wszystkie odcinki i jest mi smutno, że następne dopiero kur:cenzura:na tak późno :C Ja pierdziele mogliby chociaż jeden na miesiąc dawać czy coś, a nie trzy na rok, agrrrr!

______
Jak zostać królem - 8/10

Paperman - [dziś na kwejku było :P] 7,5/10
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  31 січня 2013

Moja wielka grecka wycieczka - przewidywalny

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Strobista
Strobista
  1 лютого 2013

Faces of death IV
chory shit rodzaju "mondo", wyłącznie dla widzów o mocnych nerwach

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  1 лютого 2013

"Demony" (2012)
Lata temu matka Isabell w trakcie egzorcyzmu zabiła trzy osoby. Teraz jej córka, pragnąc pomóc matce, wyrusza w długą i niebezpieczną podróż w głąb przerażającego świata opętanych. Film dla miłośników horrorów w stylu "Egzorcyzmów Emily Rose" (prawie 300 tys. widzów w Polsce).
Sredniak...dla mnie 5/10.

"Gabriel" (2007)
Gabriel to mroczny film akcji, którego akcja rozgrywa się w czyśćcu. Opowiada o zmaganiach między Archaniołami a Upadłymi Aniołami o kontrolę nad miastem, jego ludnością składającą się z odrodzonych dusz. Obecnie w czyśćcu króluje Ciemność. Gabriel jako ostatni z siedmiu Archaniołów zostaje zesłany by przywrócić temu miejscu światło. Niestety aby tego dokonać musi przybrać ludzką formę. W tym mrocznym miejscu ludzkich dusz samotny Archanioł będzie musiał stawić czoło swoim ludzkim uczuciom, co okaże się równie trudne jak walka z upadłymi.
Podobało mi się, no i główna rola to słynny , niestety ś.p. Spartakus , dla mnie 7/10

Strobista
Strobista
  1 лютого 2013

Faces Of Death III
chory shit

Strobista
Strobista
  2 лютого 2013

Tamara -badziewny horror, początek daje rade potem im dłuzej trwa tym nudniejszy 3/10. dobre dupy w nim grają.

Strobista
Strobista
  2 лютого 2013

Tremors (wstrząsy) - poczatek obiecujący jednak w miare uplywu czasu i pokazaniu powodu tych wstrząsów film robi sie debilny gniot dla dzieci... 1/10

Earth
Earth
  2 лютого 2013
Paperman. Krótkometrażówka. Baaardzo mi sie podobała, cholerne destiny, jakoś tak podniosło mnie to na duchu. ^^
Earth
Earth
  2 лютого 2013
Ostatnio edytowany: 1 січня 1970
Django Muszę przyznać, że film świetny i chyba czas najwyższy na obczajenie twórczości pana Tarantino.
Christoph Waltz jak zwykle genialny, DiCaprio też w formie, L. Jackson wkurzał jak należy, świetnie. Fajna muzyka, dobry klimat. Cóż, polecam. :ziober2:
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  2 лютого 2013

Zabić, jak to łatwo powiedzieć - myślałem, że to będzie jakiś mix czarnej komedii i kryminału, lub chociaż coś co da się obejrzeć.
Po 40 minutach wyłączyłem. Straszne ciężkie dialogi. Fabuła też mozolnie się rozkręca.
Cela 211 - Niezły.

LadyDomi
LadyDomi
  2 лютого 2013
9 - 6/10

Ralph Demolka - 7/10

Na drodze do szczęścia - 5,5/10

Sesje - 6/10
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  2 лютого 2013

zaginiona 6/10

JFC
JFC
  2 лютого 2013

John Dies At The End i Holy Motors - oba na 9.

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  2 лютого 2013
JFC
JFC: ohn Dies At The End

mam sciagniete
jak dales 9tke to obejrze
praksyda
praksyda
  3 лютого 2013
http://www.youtube.com/watch?v=yg9LQdqL9_g
Typowy kiepski horror,grupa nastolatków wywołuje duchy,....bla,bla bla..
5/10