Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 224 z 377
Lost Christmas - taki na święta bardziej, ale że nie miałam co oglądać to sobie puściłam. Młody chłopiec miał różne przygody w życiu. Nagle na jego drodze staje Anthony, który za pomocą dotyku może zobaczyć jaką najcenniejszą w życiu rzecz zgubiła osoba, której dotyka. Sam Anthony kompletnie nic nie pamięta, wygląda na lekko stukniętego co dodaje mu uroku :d 7/10
Sadysta - dziwny ten film.
Siedem dusz - chyba nie trzeba nikomu tego filmu przybliżać, bo pewnie większość go widziała. 10/10
Sadysta - dziwny ten film.
Siedem dusz - chyba nie trzeba nikomu tego filmu przybliżać, bo pewnie większość go widziała. 10/10
Konto usunięte: Cosmopolis - gejpir w normalnym filmie - ciekawy dramatothriller, choć trochę psychodeliczny.
No aktor niczego sobie i ma w sobie to coś ,film z pewnością obejrzę ;-)
Też z chęcią obejrze ....
No tak ale chętnie do niego wrócę ....bardzo refleksyjny i niesamowity film :-)
American Horror Story(2011) serial TV - pierwszy odcinek jak narazie ale i tak jest ich mało a szkoda bo fajnie się zaczął, dziewczynka z dałnem najlepsza
JuIia: American Horror Story(2011) serial TV - pierwszy odcinek jak narazie ale i tak jest ich mało a szkoda bo fajnie się zaczął, dziewczynka z dałnem najlepsza

Mnie ona przerażała

5 epizod 2 sezonu o jesu, wczułam się w rolę dziennikarki i o matko, na zawał bym zeszła

2 Broke Girls - zwykły sitkom o dwóch kelnerkach, które nie mają kasy. Generalnie włączyłam go w nocy, do zaśnięcia, ale obejrzałam kilka odcinków i nawet teksty mnie bawią, chociaż nie aż tak by polecać :).

MaqdaIena: 5 epizod 2 sezonu o jesu, wczułam się w rolę dziennikarki i o matko, na zawał bym zeszła . Tak dla zachęty ;D.
Widzialam to wczoraj

MaqdaIena: 2 Broke Girls - zwykły sitkom o dwóch kelnerkach, które nie mają kasy. Generalnie włączyłam go w nocy, do zaśnięcia, ale obejrzałam kilka odcinków i nawet teksty mnie bawią, chociaż nie aż tak by polecać :).
tak na zabicie czasu jest calkiem, calkiem.
a tak poza tym to wczoraj obejrzalam ''Nic smiesznego'' i ''Wrong Turn 3: Left For Dead'' czy jakos tak. fajnie sie skonczyl.
Kończę właśnie 5 sezon Dextera
Połowa sezonu była taka nijaka ale końcówka jak zawsze daje ognia :D Pasuje jemu ta Lumen po tej Ricie ale pewnie coś ona zeskrobie
A tak co jeszcze polecacie z Showtime? oprócz Dextera i Californication. : )
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Fajna akcja z dziennikarką co ?

W ogole jestem posikana z SPOILER [color=white]tych ufoli, po cholerę je tam wrzucili ? Ahahaha, nie no mają swój urok, ale kurdę nie pasują. Chociaż akcja nie dzieje się w czasach slynnego Roswell ?

Dokładnie.
Ogolnie szukałam takiego własnie serialiku, którym bym mogła wypełnić czas oczekiwania na seriale własciwe, się nadaje :).
Dextera leci własnie siódmy sezon, więc daruj sobie inne seriale póki nie zobaczysz wszystkiego ;D.

MaqdaIena: Dokładnie.
Ogolnie szukałam takiego własnie serialiku, którym bym mogła wypełnić czas oczekiwania na seriale własciwe, się nadaje :).
nie wiem czy ogladalas je juz wczesniej, ale ja wlasnie na takie wypelniacze mialam ''white collar'' ''gifted man'' ''awake'' ''missing'' itp, w sumie teraz tez nie mam czego ogladac, teraz zastanawiam sie, czy nie zaczac ''criminal minds''
uu, jeszcze na wypelnienie cz\asu dobre sa awkwardi suburgatory (jakos takos sie to pisze) czy new girl.
bardzo

wlasnie nie wiem za bardzo co oni do tego maja w ogole :D ale moze sie jeszcze wyjasni :D
MaqdaIena: Dextera leci własnie siódmy sezon, więc daruj sobie inne seriale póki nie zobaczysz wszystkiego ;D.
Wiesz lecę takim tempem, że niedługo bedę na bieżąco. Własnie przed chwilą skończyłem 5 sezon i znów fuskło Dexterowi

wogóle to dzięki Tobie obejrzałem ten zacny serial i masz za to duże piwo

Który twoim zdaniem sezon najbardziej wpadł w pamięci?
Auta 2 - eeeeeeeeeeeeeeeee słabe , przekombinowane to wszystko takie
5 sezon Californication - ładnie sie skończyło , chociaż na początku miałem mały mętlik bo przeskok czasowy miedzy 4 a 5 sezonem jest chyba 2.5 roku
cóż tera czekac do stycznia na 6 sezon
Total Rexall - dla zabicia czasu może być , ale dupy nie urywa
5 sezon Californication - ładnie sie skończyło , chociaż na początku miałem mały mętlik bo przeskok czasowy miedzy 4 a 5 sezonem jest chyba 2.5 roku

cóż tera czekac do stycznia na 6 sezon
Total Rexall - dla zabicia czasu może być , ale dupy nie urywa
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: ie wiem czy ogladalas je juz wczesniej, ale ja wlasnie na takie wypelniacze mialam ''white collar'' ''gifted man'' ''awake'' ''missing'' itp, w sumie teraz tez nie mam czego ogladac, teraz zastanawiam sie, czy nie zaczac ''criminal minds''
uu, jeszcze na wypelnienie cz\asu dobre sa awkwardi suburgatory (jakos takos sie to pisze) czy new girl.
Żadnego z tych seriali nawet nie kojarzę :). I też się zastanawiałam nad Criminal Minds, ale stwierdziłam, że nie nie nie. Może kiedyś, jak obecne sezony wszystkiego co ogladam się skonczą i będę czekała na kolejne, zobaczymy ;D.
Konto usunięte: wlasnie nie wiem za bardzo co oni do tego maja w ogole :D ale moze sie jeszcze wyjasni :D
W sumie w pierwszym sezonie też wiele było dziwnych rzeczy

Wiertlo92: Wiesz lecę takim tempem, że niedługo bedę na bieżąco. Własnie przed chwilą skończyłem 5 sezon i znów fuskło Dexterowi Ale widziałem trailery i w obecnym sezonie jego mroczny pasażer wkońcu wyjdzie na jaw
wogóle to dzięki Tobie obejrzałem ten zacny serial i masz za to duże piwo bo za serialami nie przepadałem aż do tego Dextera i myslę o jakimś kolejnym mega serialu i będę musiał znów na Ciebie liczyć ale wszystko w swoim czasie : )
Który twoim zdaniem sezon najbardziej wpadł w pamięci?
Kurdę, żebym to ja pamiętała co było sezon temu ;D.
;o, rili ? Ahaha, cieszy mnie to. Lubię jak obejrzy coś co poleciłam i jemu się podoba ;D. Pamietam jak mnóstwo czasu temu Antszej z Krychą na Hajdzie sie podniecali Dexterem, i to mnie przekonało by obejrzeć ;D.
Będziesz na bieżąco to pogadamy, chociaż w sumie wyślę Ci za chwilę listę na pw wszystkich seriali, które mnie urzekły :).
I nie wiem który sezon najbardziej mi się podobał, naprawdę. Każdy jest fajny, chociaż może ten z jego bratem

Dobra, koniec tutaj o tym ;D. Luźno pogadać możemy gdzies indziej ;D.

a wiadomo coś jak długo będą to ciągnąć? gdzieś czytałem, zeby obecny sezon ma byc przedostatni?

MaqdaIena: chociaż w sumie wyślę Ci za chwilę listę na pw wszystkich seriali, które mnie urzekły :).
Dziękować jeszcze raz!

MaqdaIena: I nie wiem który sezon najbardziej mi się podobał, naprawdę. Każdy jest fajny, chociaż może ten z jego bratem , nie no nie zdecyduję się. Natomiast najbardziej mnie wkurzał ten z tą angielką z wystającymi dziąsłami, jesu jak ona mnie irytowala, i to co robiła z Dexem, bosz ;D.
W sumie powinien zadać który sezon najgorszy, bo uważam, że z tym Miguelem Prado taki jakiś przewidywalny

Najbardziej mnie poruszyła scena SPOILER [color=white]smierci Rity w wannie KONIEC SPOILERU

Serial no zarąbisty, monologi Dexa, teksty tego Masuki

No ta Lila budowy ciała była niezła

Czuję taką podnietę tym serialem

Bo jeszcze oberwiemy od kogoś