Basia
Basia
  6 квітня 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

LadyDomi
LadyDomi
  15 листопада 2012
Lost Christmas - taki na święta bardziej, ale że nie miałam co oglądać to sobie puściłam. Młody chłopiec miał różne przygody w życiu. Nagle na jego drodze staje Anthony, który za pomocą dotyku może zobaczyć jaką najcenniejszą w życiu rzecz zgubiła osoba, której dotyka. Sam Anthony kompletnie nic nie pamięta, wygląda na lekko stukniętego co dodaje mu uroku :d 7/10

Sadysta - dziwny ten film.

Siedem dusz - chyba nie trzeba nikomu tego filmu przybliżać, bo pewnie większość go widziała. 10/10
Nefertari79
Nefertari79
  15 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Cosmopolis - gejpir w normalnym filmie - ciekawy dramatothriller, choć trochę psychodeliczny.

No aktor niczego sobie i ma w sobie to coś ,film z pewnością obejrzę ;-)
Konto usunięte
Konto usunięte: Uprowadzona 2

Też z chęcią obejrze ....

Konto usunięte
Konto usunięte: Siedem dusz - chyba nie trzeba nikomu tego filmu przybliżać

No tak ale chętnie do niego wrócę ....bardzo refleksyjny i niesamowity film :-)
JuIia
JuIia
  15 листопада 2012

American Horror Story(2011) serial TV - pierwszy odcinek jak narazie ale i tak jest ich mało a szkoda bo fajnie się zaczął, dziewczynka z dałnem najlepsza :ninja:

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  16 листопада 2012
JuIia
JuIia: American Horror Story(2011) serial TV - pierwszy odcinek jak narazie ale i tak jest ich mało a szkoda bo fajnie się zaczął, dziewczynka z dałnem najlepsza

:mrgreen:.
Mnie ona przerażała :rotfl:.
5 epizod 2 sezonu o jesu, wczułam się w rolę dziennikarki i o matko, na zawał bym zeszła :ninja:. Tak dla zachęty ;D.

2 Broke Girls - zwykły sitkom o dwóch kelnerkach, które nie mają kasy. Generalnie włączyłam go w nocy, do zaśnięcia, ale obejrzałam kilka odcinków i nawet teksty mnie bawią, chociaż nie aż tak by polecać :).
:ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 листопада 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: 5 epizod 2 sezonu o jesu, wczułam się w rolę dziennikarki i o matko, na zawał bym zeszła . Tak dla zachęty ;D.

Widzialam to wczoraj :mrgreen:
MaqdaIena
MaqdaIena: 2 Broke Girls - zwykły sitkom o dwóch kelnerkach, które nie mają kasy. Generalnie włączyłam go w nocy, do zaśnięcia, ale obejrzałam kilka odcinków i nawet teksty mnie bawią, chociaż nie aż tak by polecać :).

tak na zabicie czasu jest calkiem, calkiem.

a tak poza tym to wczoraj obejrzalam ''Nic smiesznego'' i ''Wrong Turn 3: Left For Dead'' czy jakos tak. fajnie sie skonczyl.
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  16 листопада 2012

Kończę właśnie 5 sezon Dextera :rock:
Połowa sezonu była taka nijaka ale końcówka jak zawsze daje ognia :D Pasuje jemu ta Lumen po tej Ricie ale pewnie coś ona zeskrobie :ninja:

A tak co jeszcze polecacie z Showtime? oprócz Dextera i Californication. : )

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."

agoosiaaa
agoosiaaa
  16 листопада 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: A tak co jeszcze polecacie z Showtime? oprócz Dextera i Californication. : )

Widzialam tylko pare odcinkow ale chyba jest calkiem spoko, cos w stylu Californication - ''Weeds''
JFC
JFC
  16 листопада 2012
JuIia
JuIia: American Horror Story(2011) serial TV

6 odcinek skonczyłem. Fajny serial. :D
Also myślałem, że SPOJLER[color=white]murzyn też jest duchem xD/SPOJLER
MaqdaIena
MaqdaIena
  16 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Widzialam to wczoraj

Fajna akcja z dziennikarką co ?:ziober2:. SPOLER [color=white]''zobacz, mam jej zęby'' :rotfl: KONIEC SPOILERU.

W ogole jestem posikana z SPOILER [color=white]tych ufoli, po cholerę je tam wrzucili ? Ahahaha, nie no mają swój urok, ale kurdę nie pasują. Chociaż akcja nie dzieje się w czasach slynnego Roswell ?:woot:, może to jakies nawiązanie:ninja: KONIEC SPOILERU

Konto usunięte
Konto usunięte: tak na zabicie czasu jest calkiem, calkiem.

Dokładnie.
Ogolnie szukałam takiego własnie serialiku, którym bym mogła wypełnić czas oczekiwania na seriale własciwe, się nadaje :).

Wiertlo92
Wiertlo92: A tak co jeszcze polecacie z Showtime? oprócz Dextera i Californication. : )

Dextera leci własnie siódmy sezon, więc daruj sobie inne seriale póki nie zobaczysz wszystkiego ;D.
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 листопада 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Dokładnie. Ogolnie szukałam takiego własnie serialiku, którym bym mogła wypełnić czas oczekiwania na seriale własciwe, się nadaje :).

nie wiem czy ogladalas je juz wczesniej, ale ja wlasnie na takie wypelniacze mialam ''white collar'' ''gifted man'' ''awake'' ''missing'' itp, w sumie teraz tez nie mam czego ogladac, teraz zastanawiam sie, czy nie zaczac ''criminal minds''

uu, jeszcze na wypelnienie cz\asu dobre sa awkwardi suburgatory (jakos takos sie to pisze) czy new girl.
MaqdaIena
MaqdaIena: Fajna akcja z dziennikarką c

bardzo :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena: W ogole jestem posikana z

wlasnie nie wiem za bardzo co oni do tego maja w ogole :D ale moze sie jeszcze wyjasni :D
Wiertlo92
Wiertlo92
  16 листопада 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Dextera leci własnie siódmy sezon, więc daruj sobie inne seriale póki nie zobaczysz wszystkiego ;D.

Wiesz lecę takim tempem, że niedługo bedę na bieżąco. Własnie przed chwilą skończyłem 5 sezon i znów fuskło Dexterowi :ziober2: Ale widziałem trailery i w obecnym sezonie jego mroczny pasażer wkońcu wyjdzie na jaw :and:
wogóle to dzięki Tobie obejrzałem ten zacny serial i masz za to duże piwo :piwo: bo za serialami nie przepadałem aż do tego Dextera i myslę o jakimś kolejnym mega serialu i będę musiał znów na Ciebie liczyć :lol: ale wszystko w swoim czasie : )
Który twoim zdaniem sezon najbardziej wpadł w pamięci?

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 листопада 2012
Auta 2 - eeeeeeeeeeeeeeeee słabe , przekombinowane to wszystko takie
5 sezon Californication - ładnie sie skończyło , chociaż na początku miałem mały mętlik bo przeskok czasowy miedzy 4 a 5 sezonem jest chyba 2.5 roku :woot:
cóż tera czekac do stycznia na 6 sezon
Total Rexall - dla zabicia czasu może być , ale dupy nie urywa
...Ignorance is bliss...
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 листопада 2012

Recall - oczywka 261d

...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  16 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ie wiem czy ogladalas je juz wczesniej, ale ja wlasnie na takie wypelniacze mialam ''white collar'' ''gifted man'' ''awake'' ''missing'' itp, w sumie teraz tez nie mam czego ogladac, teraz zastanawiam sie, czy nie zaczac ''criminal minds'' uu, jeszcze na wypelnienie cz\asu dobre sa awkwardi suburgatory (jakos takos sie to pisze) czy new girl.

Żadnego z tych seriali nawet nie kojarzę :). I też się zastanawiałam nad Criminal Minds, ale stwierdziłam, że nie nie nie. Może kiedyś, jak obecne sezony wszystkiego co ogladam się skonczą i będę czekała na kolejne, zobaczymy ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie nie wiem za bardzo co oni do tego maja w ogole :D ale moze sie jeszcze wyjasni :D

W sumie w pierwszym sezonie też wiele było dziwnych rzeczy :ninja:, wyjaśniały się potem, soł może teraz będzie podobnie, oby, bo kurdę z dupy oni są wzięci :rotfl:.

Wiertlo92
Wiertlo92: Wiesz lecę takim tempem, że niedługo bedę na bieżąco. Własnie przed chwilą skończyłem 5 sezon i znów fuskło Dexterowi Ale widziałem trailery i w obecnym sezonie jego mroczny pasażer wkońcu wyjdzie na jaw wogóle to dzięki Tobie obejrzałem ten zacny serial i masz za to duże piwo bo za serialami nie przepadałem aż do tego Dextera i myslę o jakimś kolejnym mega serialu i będę musiał znów na Ciebie liczyć ale wszystko w swoim czasie : ) Który twoim zdaniem sezon najbardziej wpadł w pamięci?

Kurdę, żebym to ja pamiętała co było sezon temu ;D.
;o, rili ? Ahaha, cieszy mnie to. Lubię jak obejrzy coś co poleciłam i jemu się podoba ;D. Pamietam jak mnóstwo czasu temu Antszej z Krychą na Hajdzie sie podniecali Dexterem, i to mnie przekonało by obejrzeć ;D.
Będziesz na bieżąco to pogadamy, chociaż w sumie wyślę Ci za chwilę listę na pw wszystkich seriali, które mnie urzekły :).

I nie wiem który sezon najbardziej mi się podobał, naprawdę. Każdy jest fajny, chociaż może ten z jego bratem :woot:, nie no nie zdecyduję się. Natomiast najbardziej mnie wkurzał ten z tą angielką z wystającymi dziąsłami, jesu jak ona mnie irytowala, i to co robiła z Dexem, bosz ;D.

Dobra, koniec tutaj o tym ;D. Luźno pogadać możemy gdzies indziej ;D.
Wiertlo92
Wiertlo92
  16 листопада 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Kurdę, żebym to ja pamiętała co było sezon temu ;D.

a wiadomo coś jak długo będą to ciągnąć? gdzieś czytałem, zeby obecny sezon ma byc przedostatni? :ninja:

MaqdaIena
MaqdaIena: chociaż w sumie wyślę Ci za chwilę listę na pw wszystkich seriali, które mnie urzekły :).

Dziękować jeszcze raz! :tak:

MaqdaIena
MaqdaIena: I nie wiem który sezon najbardziej mi się podobał, naprawdę. Każdy jest fajny, chociaż może ten z jego bratem , nie no nie zdecyduję się. Natomiast najbardziej mnie wkurzał ten z tą angielką z wystającymi dziąsłami, jesu jak ona mnie irytowala, i to co robiła z Dexem, bosz ;D.

W sumie powinien zadać który sezon najgorszy, bo uważam, że z tym Miguelem Prado taki jakiś przewidywalny :and: No z tym bratem to przyznam rację, bo to pierwszy sezon i nie ma problemu z zapamiętaniem tego wątku.
Najbardziej mnie poruszyła scena SPOILER [color=white]smierci Rity w wannie KONIEC SPOILERU :and: długo nie mogłem się otrząsnąć :nie:

Serial no zarąbisty, monologi Dexa, teksty tego Masuki :lol: wulgarna Deb, Quinn szpanerski no nic dodać nic ująć :D. Brakuje jedynie tego Jamesa Doakesa, tych ich spin i szpiegostwa :and:
No ta Lila budowy ciała była niezła :lol: ale końską szczekę miała i ten jej zabawny akcent :D

Czuję taką podnietę tym serialem :lol: Muszę mieć wszystkie sezony na dysku :rock:
MaqdaIena
MaqdaIena: Dobra, koniec tutaj o tym ;D. Luźno pogadać możemy gdzies indziej ;D.

Bo jeszcze oberwiemy od kogoś :Ninja: