Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 210 z 377
The Tortured
Psychopata porywa młodemu małżeństwu syna, którego później zabija. Rodzice chcą się odwdzięczyć oprawcy ich dziecka. Do połowy film podczepiałbym pod dramat, druga połowa - horror.
Ogólnie całkiem dobry. Końcówka dość zaskakująca, choć miałem podobne przypuszczenia co do zakończenia.
Trick
Przeciętniak. Można obejrzeć z braku laku. Z jednej strony fajny plan, z drugiej sporo błędów w filmie.
gdy widze kolejny raz gwiazdę adamczyka w jakims durnym polskim pseudo filmie lub ogolem na ekranie to mam ochote sie zabić
Uprowadzona 2, krążą opinie, że mniej atrakcyjna niż jedynka, ja jestem jednak zakochana w tym filmie
Spadaj tato - komedia - 6/10.
Grave Encounters 2 - horror - lepsza 1 część - 6/10.
Never Back Down 1 i 2 - Jedynka to typowa amerykańska produkcja dla nastolatków-chłopaczek chce pokonać w nielegalnych walkach bossa ze szkoły średniej i przy okazji zabiera mu dziewczynę. Gdzieś już takie motywy widziałem. Dwójka trochę bardziej brutalna + dorzucenie sporej ilości cycków, fabuła nie porywa, sceny walk lepiej nakręcone niż w jedynce. Można obejrzeć, ale szału nie ma.
KLIK
________
Vidocq - film o detektywie, który próbuje odgadnąć kto jest sprawcą trzech dziwnych morderstw jednak sam zostaje zamordowany. W tym momencie zagadkę próbuje odgadnąć facet, który pisał jego biografię. Ciekawe zakończenie, choć przyznam, że trochę przewidywalne.
Przy tym niezła muza przeplatana humorem i ciętym językiem :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek