Basia
Basia
  6 квітня 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  8 жовтня 2012

The Tortured

Psychopata porywa młodemu małżeństwu syna, którego później zabija. Rodzice chcą się odwdzięczyć oprawcy ich dziecka. Do połowy film podczepiałbym pod dramat, druga połowa - horror.
Ogólnie całkiem dobry. Końcówka dość zaskakująca, choć miałem podobne przypuszczenia co do zakończenia.

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  9 жовтня 2012

Trick

Przeciętniak. Można obejrzeć z braku laku. Z jednej strony fajny plan, z drugiej sporo błędów w filmie.

Strobista
Strobista
  9 жовтня 2012

gdy widze kolejny raz gwiazdę adamczyka w jakims durnym polskim pseudo filmie lub ogolem na ekranie to mam ochote sie zabić:ninja:

JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  9 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gdy widze kolejny raz gwiazdę adamczyka w jakims durnym polskim pseudo filmie lub ogolem na ekranie to mam ochote sie zabić

Podbijam.

Czekając na sobotę-w sumie nie wiem co o tym myśleć.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czekając na sobotę-w sumie nie wiem co o tym myśleć.

to jest d83cdf00
...Ignorance is bliss...
dont0say0anything
dont0say0anything
  9 жовтня 2012

Uprowadzona 2, krążą opinie, że mniej atrakcyjna niż jedynka, ja jestem jednak zakochana w tym filmie

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Uprowadzona 2, krążą opinie, że mniej atrakcyjna niż jedynka, ja jestem jednak zakochana w tym filmie

no to mam nadzieje ze jest fajny, bo mnie dzis na niego siostra wyciaga :)
LadyDomi
LadyDomi
  10 жовтня 2012
The Legend of Bloody Mary - horror - 3/10.
Spadaj tato - komedia - 6/10.

Grave Encounters 2 - horror - lepsza 1 część - 6/10.
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  10 жовтня 2012

Never Back Down 1 i 2 - Jedynka to typowa amerykańska produkcja dla nastolatków-chłopaczek chce pokonać w nielegalnych walkach bossa ze szkoły średniej i przy okazji zabiera mu dziewczynę. Gdzieś już takie motywy widziałem. Dwójka trochę bardziej brutalna + dorzucenie sporej ilości cycków, fabuła nie porywa, sceny walk lepiej nakręcone niż w jedynce. Można obejrzeć, ale szału nie ma.

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 жовтня 2012

Taken 2 i takie se o, nic specjalnego, ponownie bym nie poszla.

Strobista
Strobista
  11 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Grave Encounters 2 - horror - lepsza 1 część - 6/10.

skad masz drugą czesc?!
LadyDomi
LadyDomi
  11 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: skad masz drugą czesc?!

KLIK

________
Vidocq - film o detektywie, który próbuje odgadnąć kto jest sprawcą trzech dziwnych morderstw jednak sam zostaje zamordowany. W tym momencie zagadkę próbuje odgadnąć facet, który pisał jego biografię. Ciekawe zakończenie, choć przyznam, że trochę przewidywalne.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  11 жовтня 2012
Seksualni, niebezpieczni(The Inbetweeners) 2011 - dobra komedia z 4 kolesiami, którzy po liceum udają się na Kretę w celu melanżowania, flirtowania i podrywania lachonów.
Przy tym niezła muza przeplatana humorem i ciętym językiem :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Strobista
Strobista
  11 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: KLIK

e platne...
wole poczekac jak ktos wstawi na torrenty.org :ziober2:
LadyDomi
LadyDomi
  11 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: e platne...

Jak płatne jak darmowe :C Masz tam niby dwa filmy i trzeba nacisnąć ten drugi. Później "Close ad and watch as free user" a później "Start Video Now" i tyle :D Bez limitów. Tyle że ten film jest po angielsku, bez polskich napisów ani lektora...