Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 171 z 377
Nie wiem, możliwe.

Najpierw samotny gość na wyspie w mieście, potem znowu coś (teraz ściagam ten pierwszy), teraz dwa filmy o porażeniach mózgowych i nieprzystosowanych do życia ludziach ;-D Ale wydają się ciekawe. Gdybym miała tylko szybszy internet. :-(
I_Am_Slave - warty obejrzenia
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Twój na zawsze-po raz drugi, po raz kolejny mi się podobał
Wciąż ją kocham-wzięło mnie dziś na jakieś melodramaty, 8/10
Wciąż ją kocham-wzięło mnie dziś na jakieś melodramaty, 8/10
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Dziewiata Sesja - Niby thriller psychologiczny, a w ogole mi sie nie podobal. Glupi film.
W Ciszy - Zabralem sie za ogladanie tego filmu, bo szukalem wedlug kategorii 'dramat'. Po pierwszych minutach skojarzylem, ze juz to widzialem, ale mimo wszystko zobaczylem raz jeszcze. Film w sumie sredni.
Pi - Film tego samego rezysera co Requiem Dla Snu. Podobne efekty, caly czarno-bialy. Moim zdaniem mega lipa.
Ostatni Dom Po Lewej - Widzialem juz wiele filmow z podobna fabula, ale zawsze beda mi sie takie podobac. Dobry thriller.
W Ciszy - Zabralem sie za ogladanie tego filmu, bo szukalem wedlug kategorii 'dramat'. Po pierwszych minutach skojarzylem, ze juz to widzialem, ale mimo wszystko zobaczylem raz jeszcze. Film w sumie sredni.
Pi - Film tego samego rezysera co Requiem Dla Snu. Podobne efekty, caly czarno-bialy. Moim zdaniem mega lipa.
Ostatni Dom Po Lewej - Widzialem juz wiele filmow z podobna fabula, ale zawsze beda mi sie takie podobac. Dobry thriller.
Kimssi pyoryugi/Castaway On The Moon. O gościu "uwięzionym" na wyspie w.. mieście. Cholernie mi się podobał. Szkoda, że końcówki nie przeciągnęli bo jestem ciekawa co dalej,
;D Ale ładnie ukazane wiele "aspektów", choć nie utożsamiam się z żadnym bohaterem, to poruszyło wyobraźnię. :-)

lemur zwany rollo - zabawny
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
LuznyGosc: Ostatni Dom Po Lewej - Widzialem juz wiele filmow z podobna fabula, ale zawsze beda mi sie takie podobac. Dobry thriller
podbijam
I Split On your Grave (2010) - leciał wczoraj na pulsie i oglądałam po raz drugi. horror.. w skrócie - laska jedzie do domku nad jeziorem pisac książkę, gwałci ją kilku okolicznych wieśniaków po czym ona się mści... średni film.
Bad Ass (2012) - facet walczył na wojnie w wietnamie, był bohaterem ale po powrocie do domu społeczność go olała. po kilkudziesięciu latach stał się lokalnym bohaterem po incydencie w autobusie. później ginie jego kumpel a policja ma to gdzieś więc sam się tym zajmuje... w głównej roli Danny Trejo. dobry film.
Turysta (2010) - taki sobie remake francuskiego thrillera, ale ze względu na Angelinę warto obejrzeć.
Zła Kobieta (2011) - do końca nie obejrzałem za bardzo przewidywalny i prosty film. Przez 3/4 Cameron Diaz w roli nauczycielki zbierała na cycki.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek