Basia
Basia
  6 квітня 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

daenerys
daenerys
  6 липня 2012
RexMundi
RexMundi: Jacek ogląda tylko filmy z którymi się utożsamia :P

Nie wiem, możliwe. :ninja: Większość osób będących na fotce jest nieprzystosowanych do społeczeństwa. :D
JFC
JFC: Nieprawda.

Najpierw samotny gość na wyspie w mieście, potem znowu coś (teraz ściagam ten pierwszy), teraz dwa filmy o porażeniach mózgowych i nieprzystosowanych do życia ludziach ;-D Ale wydają się ciekawe. Gdybym miała tylko szybszy internet. :-(
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  6 липня 2012

I_Am_Slave - warty obejrzenia

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
JFC
JFC
  6 липня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdybym miała tylko szybszy internet. :-(

Ja walczę tylko z problemem miejsca na dysku, bo od jakiegoś czasu muszę kasować część filmów, żeby zrobić miejsce na nowe. Obecnie znowu mam zajęty cały Terabajt filmami. :rotfl:
daenerys
daenerys
  6 липня 2012
JFC
JFC: Ja walczę tylko z problemem miejsca na dysku, bo od jakiegoś czasu muszę kasować część filmów, żeby zrobić miejsce na nowe. Obecnie znowu mam zajęty cały Terabajt filmami.

Spoko, połowę z tego wrzuciłeś dzisiaj w poście wyżej, masz już miejsce na nowe jak usuniesz. :ziober2:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  6 липня 2012
Twój na zawsze-po raz drugi, po raz kolejny mi się podobał
Wciąż ją kocham-wzięło mnie dziś na jakieś melodramaty, 8/10
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
LuznyGosc
LuznyGosc
  6 липня 2012
Dziewiata Sesja - Niby thriller psychologiczny, a w ogole mi sie nie podobal. Glupi film.
W Ciszy - Zabralem sie za ogladanie tego filmu, bo szukalem wedlug kategorii 'dramat'. Po pierwszych minutach skojarzylem, ze juz to widzialem, ale mimo wszystko zobaczylem raz jeszcze. Film w sumie sredni.
Pi - Film tego samego rezysera co Requiem Dla Snu. Podobne efekty, caly czarno-bialy. Moim zdaniem mega lipa.
Ostatni Dom Po Lewej - Widzialem juz wiele filmow z podobna fabula, ale zawsze beda mi sie takie podobac. Dobry thriller.
daenerys
daenerys
  7 липня 2012
Kimssi pyoryugi/Castaway On The Moon. O gościu "uwięzionym" na wyspie w.. mieście. Cholernie mi się podobał. Szkoda, że końcówki nie przeciągnęli bo jestem ciekawa co dalej, :ninja: ;D Ale ładnie ukazane wiele "aspektów", choć nie utożsamiam się z żadnym bohaterem, to poruszyło wyobraźnię. :-)
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  7 липня 2012

lemur zwany rollo - zabawny

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Gothiclady
Gothiclady
  7 липня 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ostatni Dom Po Lewej - Widzialem juz wiele filmow z podobna fabula, ale zawsze beda mi sie takie podobac. Dobry thriller

podbijam

I Split On your Grave (2010) - leciał wczoraj na pulsie i oglądałam po raz drugi. horror.. w skrócie - laska jedzie do domku nad jeziorem pisac książkę, gwałci ją kilku okolicznych wieśniaków po czym ona się mści... średni film.

Bad Ass (2012) - facet walczył na wojnie w wietnamie, był bohaterem ale po powrocie do domu społeczność go olała. po kilkudziesięciu latach stał się lokalnym bohaterem po incydencie w autobusie. później ginie jego kumpel a policja ma to gdzieś więc sam się tym zajmuje... w głównej roli Danny Trejo. dobry film.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 липня 2012

Turysta (2010) - taki sobie remake francuskiego thrillera, ale ze względu na Angelinę warto obejrzeć.

Zła Kobieta (2011) - do końca nie obejrzałem za bardzo przewidywalny i prosty film. Przez 3/4 Cameron Diaz w roli nauczycielki zbierała na cycki.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Strobista
Strobista
  7 липня 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Pi - Film tego samego rezysera co Requiem Dla Snu. Podobne efekty, caly czarno-bialy. Moim zdaniem mega lipa.

nie znasz sie. film jest zayebisty
daenerys
daenerys
  7 липня 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: ze względu na Angelinę warto obejrzeć

Ja oglądałam ze względu na Deppa. :ziober2:
JFC
JFC
  7 липня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Spoko, połowę z tego wrzuciłeś dzisiaj w poście wyżej, masz już miejsce na nowe jak usuniesz.

Nie, to jest 1/1000 + krótkometrażowe oglądałem w sieci, nie ściagałem.
Konto usunięte
Konto usunięte: Cholernie mi się podobał.

:pavarotti:
daenerys
daenerys
  7 липня 2012

Zrobiłam kolejne podejście do Pogrzebanego, ale zwyczajnie zaczyna mi być duszno jak to oglądam, nie umiem. Czy to rodzaj klaustrofobii? :-(

La chevre/Pechowiec (1981). Lubię francuski humor nawet, było kilka zabawnych momentów. Poza tym ten Depardieu to całkiem fajny był nawet.

Strobista
Strobista
  8 липня 2012

Mum and Dad(2008) - kolejne gore. Film o chorej rodzinie. W porównaniu do innych filmów mało scen typowych dla gore
6/10