Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 145 z 377
80 Milionów - całkiem dobry film , i historia + oczywiście pierwsze co po obejrzeniu - YT i Perfect - Chcemy byś sobą

Dokończyłam jednak Woman in Black. Przy normalnej percepcji nie jest już tak straszący, dlatego polecam go niewyspanym, bo wtedy ogląda się go genialnie! :-D Ale tak też jest bardzo fajnie i podobał mi się. :-) Jedyna taka refleksja jeszcze, że Radcliffe jest już taki.. dorosły (no łał) i przypomina mi o tym, że sama robię się stara.
Wywiad z Wampirem. Podobało mi się. Może nie byłam zachwycona, ale historia dość ciekawie opowiedziana. No i w wersji wampirów wszyscy aktorzy wyglądali okropnie (poza Klaudią), czyli tak jak powinni, a nie to co teraz.. Poza tym wczoraj w zapowiedzi na tvn Zmierzchu padł tekst - romans z dreszczykiem.
Jane Eyre. Ech te angielskie romanse. Żyję w złych czasach, w złym miejscu, absolutnie. :-)
urywkami Ludzką stonogę - przeyebane!
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek