Basia
Basia
  6 квітня 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Belfegor666
Belfegor666
  3 травня 2012

Patologia
Świetny film 9/10

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  4 травня 2012
Nibylandia - inne spojrzenie na Piotrusia Pana , nie takie złe , chociaż chyba przesadzili z grafiką ( efektami specjalnymi)
80 Milionów - całkiem dobry film , i historia + oczywiście pierwsze co po obejrzeniu - YT i Perfect - Chcemy byś sobą :nutki:
...Ignorance is bliss...
daenerys
daenerys
  4 травня 2012

Dokończyłam jednak Woman in Black. Przy normalnej percepcji nie jest już tak straszący, dlatego polecam go niewyspanym, bo wtedy ogląda się go genialnie! :-D Ale tak też jest bardzo fajnie i podobał mi się. :-) Jedyna taka refleksja jeszcze, że Radcliffe jest już taki.. dorosły (no łał) i przypomina mi o tym, że sama robię się stara. :ninja:

Wywiad z Wampirem. Podobało mi się. Może nie byłam zachwycona, ale historia dość ciekawie opowiedziana. No i w wersji wampirów wszyscy aktorzy wyglądali okropnie (poza Klaudią), czyli tak jak powinni, a nie to co teraz.. Poza tym wczoraj w zapowiedzi na tvn Zmierzchu padł tekst - romans z dreszczykiem. :rotfl:

Jane Eyre. Ech te angielskie romanse. :zakochany: Żyję w złych czasach, w złym miejscu, absolutnie. :-)

LadyDomi
LadyDomi
  4 травня 2012
Wyspa skazańców - genialny. Opowiada o tym, że jest wyspa dla, jakby to ująć.. 'młodocianych przestępców' i na tej wyspie próbują ich doprowadzić do ładu. Masakra. Jakie tam się rzeczy dzieją... A najbardziej przeraża mnie to, że to podobno na faktach ;x
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  4 травня 2012

urywkami Ludzką stonogę - przeyebane!

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

dont0say0anything
dont0say0anything
  4 травня 2012
Gothiclady
Gothiclady: a dzisiaj na dwójeczce bodajże, po 22:00 lecą Inni

Oglądałam to trzy razy, wczoraj właśnie był trzeci, a drugi jakieś dwa miesiące temu, czyli nie tak dawno, a zakończenie mnie zaskoczyło :DDD zupełnie zapomniałam jaki jest finał
LuznyGosc
LuznyGosc
  4 травня 2012
Unthinkable (2010) - Mistrzostwo. Film o manipulacji rządu amerykańskiego przez terrorystę.
Belfegor666
Belfegor666
  4 травня 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ludzką stonogę - przeyebane!

wlasnie dlatego zaczelem ja zasysać bo kompletnie o niej zapomniałem:]
Paulinka90099
Paulinka90099
  4 травня 2012

hmmm REC 3 : ) zajebiste w uj ... ; D zakończenie ? nie było zaskoczenia ale mocne ; p

Danielek
Danielek
  5 травня 2012

Rec 8/10 - ciekawy.

Gad
Gad
  5 травня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hmmm REC 3

Nawet nie wiedziałem, że 3 część jest :ninja:
Zapuszczam zasysanie! Pewnie obejrzę przed snem jeszcze.
Ale z tego co widzę to trailer beznadzieja.
Danielek
Danielek
  5 травня 2012

Zmierzch. 10/10

daenerys
daenerys
  5 травня 2012
Danielek
Danielek: Zmierzch. 10/10

Arcydzieło kinematografii! :-)

[color=white]rotfl
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 травня 2012

Azyl - dali na Polsat film.

dobry thriller ciągle trzyma w napięciu

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

LadyDomi
LadyDomi
  5 травня 2012
Battleship: Bitwa o Ziemię - nawet dobry ten film. Myślałam tylko, że będzie bardziej rozwinięty pod względem taktycznym, ale może tylko się czepiam ^^