Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 138 z 377
Everything is illuminated - Zdjęcia, muzyka, klimat. Generalnie film o żydzie co szuka swoich korzeni na Ukrainie, ale bardzo przyjemny i zabawny (głównie w pierwszej części filmu).
Nazis at the Center of the Earth - dla fanów horrorów klasy G - gówno jakich mało 
Kill Bill: The Whole Bloody Affair - połączenie obu części + dodane nowe sceny oraz animacje, miło się oglądało.

Kill Bill: The Whole Bloody Affair - połączenie obu części + dodane nowe sceny oraz animacje, miło się oglądało.
A-jeo-ssi (2010) - Koreańska wersja filmu, w której były komandos/szpieg/inny kozak na emeryturze przez przypadek zostaje wplątany w mafijne porachunki, rozwala całe armie zbirów po kolei i w końcu całą mafię mszcząc się w zamian za krzywdy wyrządzone jego bliskim. Koreańska, czyli jest więcej darcia mordy, więcej dobrych scen walki wręcz i ogólnie jest o wiele mniej schematyczny niż nie-koreańskie produkcje tego typu. 7/10
Listy do M.. Gdzieś mi mignął ten tytuł i dziś akurat wyskoczył. Film o tym jak grupka ludzi w czasie świąt przewraca bagno w jakim się męczy, do góry nogami. Przyznam, że mam awers do nowych polskich filmów, ale ten mi się nawet podobał. Szkoda tylko, że w życiu jakoś tak to łatwo nie wychodzi. ;)
Konto usunięte: Listy do M.. Gdzieś mi mignął ten tytuł i dziś akurat wyskoczył. Film o tym jak grupka ludzi w czasie świąt przewraca bagno w jakim się męczy, do góry nogami. Przyznam, że mam awers do nowych polskich filmów, ale ten mi się nawet podobał. Szkoda tylko, że w życiu jakoś tak to łatwo nie wychodzi. ;)
A właśnie. Oglądałem niedawno ten film. Wytrzymałem godzinę.