Basia
Basia
  6 квітня 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  21 квітня 2012
http://www.youtube.com/watch?v=hiSc0nvyJvk
JFC
JFC
  21 квітня 2012
Gothiclady
Gothiclady: jak dla mnie za dużo sf.

Czy w filmie SF może być za dużo sf? :rotfl:
Gothiclady
Gothiclady
  21 квітня 2012
JFC
JFC: Czy w filmie SF może być za dużo sf?

jak dla mnie w wersji z 82 (?) r. aż tak to sf nie było drażniące jak w tym nowym. moze dlatego, ze mieli gorzej z efektami :fakju:
JFC
JFC
  21 квітня 2012
Everything is illuminated - Zdjęcia, muzyka, klimat. Generalnie film o żydzie co szuka swoich korzeni na Ukrainie, ale bardzo przyjemny i zabawny (głównie w pierwszej części filmu).
ichabod
ichabod
  21 квітня 2012
Nazis at the Center of the Earth - dla fanów horrorów klasy G - gówno jakich mało :ziober2:
Kill Bill: The Whole Bloody Affair - połączenie obu części + dodane nowe sceny oraz animacje, miło się oglądało.
Gad
Gad
  21 квітня 2012

Telefon. Właśnie leci.
Nieźle się zaczął.
http://pl.justin.tv/boford#/w/2957322560/2

Letal
Letal
  21 квітня 2012

nIC śmiesznego. polskie zajebiste

Kameleon
Kameleon
  21 квітня 2012

A nie już ponad połowa. Wciągnęło mnie i nie zauważyłem :ninja:

JFC
JFC
  21 квітня 2012
A-jeo-ssi (2010) - Koreańska wersja filmu, w której były komandos/szpieg/inny kozak na emeryturze przez przypadek zostaje wplątany w mafijne porachunki, rozwala całe armie zbirów po kolei i w końcu całą mafię mszcząc się w zamian za krzywdy wyrządzone jego bliskim. Koreańska, czyli jest więcej darcia mordy, więcej dobrych scen walki wręcz i ogólnie jest o wiele mniej schematyczny niż nie-koreańskie produkcje tego typu. 7/10
daenerys
daenerys
  21 квітня 2012
Listy do M.. Gdzieś mi mignął ten tytuł i dziś akurat wyskoczył. Film o tym jak grupka ludzi w czasie świąt przewraca bagno w jakim się męczy, do góry nogami. Przyznam, że mam awers do nowych polskich filmów, ale ten mi się nawet podobał. Szkoda tylko, że w życiu jakoś tak to łatwo nie wychodzi. ;)
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  21 квітня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Listy do M.. Gdzieś mi mignął ten tytuł i dziś akurat wyskoczył. Film o tym jak grupka ludzi w czasie świąt przewraca bagno w jakim się męczy, do góry nogami. Przyznam, że mam awers do nowych polskich filmów, ale ten mi się nawet podobał. Szkoda tylko, że w życiu jakoś tak to łatwo nie wychodzi. ;)

A właśnie. Oglądałem niedawno ten film. Wytrzymałem godzinę.
JFC
JFC
  22 квітня 2012
Dead Man's Shoes- Niskobudżetowy film o zemście. Całość surowa dosyć i nietypowo przedstawiona jak na thriller. 7/10

Że życie ma sens - Takie polskie, amatorskie requiem for a dream, tylko prawdziwsze i z masą zajebistych dialogów. 8/10
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  22 квітня 2012

Kontrabanda - prosta fabuła, na brak akcji nie można narzekać. Ogląda się całkiem przyjemnie.

dzieciakkk
dzieciakkk
  22 квітня 2012

wczoraj widziałem transformers3 jak dla mnie dobre kino lubie takie cos;d

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  22 квітня 2012

Uwikłany - dawniej zrobił na mnie większe wrażenie, teraz po prostu do obejrzenia. Trochę naciągany.