Najbardziej oczekiwana płyta rapowa w 2011roku?
1. PARIAS(PELSON, WLODI, ELDO)
2. PYSKATY
3. W.E.N.A
4. SLUMS ATTACK - REEDUKACJA
5. SZAD - 21 GRAMÓW
6. OSTR'' Jazz, dwa, trzy'
7. Grubsona "Coś Więcej Niż Muzyka"
8. PROJEKT DJ TUNIZIANO DJ GRUBAZ
9. SHELLER - PDG Gawrosz
10. VNM - DE NEKS BEST
11. CHADA - "WGW"
12. CHADA - PROCEDER PLUS
13. INNA (NAPISZ JAKA)
Prosiłbym również o krótkie uzasadnienie swojego wyboru. Ankieta trwa do 23 stycznia.
lista tematów
Najbardziej oczekiwana płyta rapowa w 2011roku? strona 1 z 2
A co jest do wygrania 

Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
gdyz ponieważ prawdopodobnie tu jest Pejka i lofciam go.
a po co ta ankieta? bo rozumiem, że to nie jest konkurs i nic do wygrania nie ma?
uzasadnij w pięciu zdaniach jakiemu celowi ta ankieta ma służyć a temat nie zostanie zamknięty.
Skoro tylko o Polsce mowa, to wszystko powyżej, plus:
Pih - Dowód rzeczowy nr 2
3WKasta - "Ostatnie Rozdanie"
Diox/The Returners - "Logika Gry" [!!!!]
Hades - "Życie I Rymy"
Warszafski Deszcz - "Prawdę Powiedziafszy..."
WhiteHouse - "Kodex IV: Apelacja"
Pih - Dowód rzeczowy nr 2
3WKasta - "Ostatnie Rozdanie"
Diox/The Returners - "Logika Gry" [!!!!]
Hades - "Życie I Rymy"
Warszafski Deszcz - "Prawdę Powiedziafszy..."
WhiteHouse - "Kodex IV: Apelacja"
moim zdaniem
Wilku WDZ Me Myself and I
Zary: żarymatic
Magik: Miejski Telemark
Chada: Ciepłe Placki Proceder
Kali(firma): ałiszwicbirkenał
Bonus RPK:Dresowy Raport
Wilku WDZ Me Myself and I
Zary: żarymatic
Magik: Miejski Telemark
Chada: Ciepłe Placki Proceder
Kali(firma): ałiszwicbirkenał
Bonus RPK:Dresowy Raport
dobra płyta bedzie
dobra płyta bedzie
nie kupuje płyt osób okradajacych matke
było
przydupas gurala? mówie nie
zdeka beka, ale moze byc niezłe
bednarek wymyslił rege, marihuane i cze gewere
Malkontenci ;)
Moim zdaniem ów temat nieróżni się niczym od pozostałych. No może formą - ankieta. A tak poza tym temat jak każdy inny, więc nie rozumiem pytań typu jaki cel ma ta ankieta. Znając życie jakbym założył temat hm "ulubiona płyta" i wyglądałoby to w identycznej formie nikt by się nie pytał po co jest ten temat.
A prosiłem o uzasadnienie, gdyż skrycie wierzę, że słuchacze rapu(bo do nich jest to kierowane) są jednak ambitnymi słuchaczami i potrafią uzasadnić swój wybór jakoś głębiej niż "bo tak" ;) Podałem również datę zakończenia ankiety, gdyż się nauczyłem, że deadline wpływa pozytywnie.
Ale swoją drogą przez Was zacząłem się zastanawiać, czy nie zrobić z tego jakiegoś oficjalnego konkursu respecthh.pl gdzie do wygrania byłaby płyta?! - muszę to rozważyć i przeszukać "zaplecze" czy mam jakieś wolne ciekawe albumy.
@szybkiszlambenzyna: - Tak zgadzam się z Tobą, ale w ankiecie uwzględniłem najbardziej prawdopodobne albumy. Ogólnych informacji o nowych płytach było wiele a nie każde są do końca zgodne z prawdą tudzież Autorzy ów płyt udowodnili wcześniej, że nie warto wierzyć w ich zapowiedzi.
Przykład:
Mały Esz Esz z Ciechem (SzybkiSZmal) mają nagrać wspólną płytę "High Definition?" ale np po disie na tetrisa (nagranego po 2 latach ) czy zapowiedziach benzyn śmiem wątpić w ich poczucie czasu ;)
PiH jego trylogia Dowód rzeczowy wydawana co 0,5 roku - a efekt finalny widzieliśmy. (I nie chodzi mi o efekt finalny płyty - bo jest jednym z moich faworytów w 2010, ale o efekt czasowy)
Diox i jego logika gry też zapowiedzi było bardzo dużo. 1 wersja miała być na bitach BDZ' a teraz Litlle i Chwiałem? A jaka pewność, że i Returnersimu się znudzą?
Ale dodałem również opcję "Inna" gdzie każdy może dać swoją propozycję i po problemie.
Moim zdaniem ów temat nieróżni się niczym od pozostałych. No może formą - ankieta. A tak poza tym temat jak każdy inny, więc nie rozumiem pytań typu jaki cel ma ta ankieta. Znając życie jakbym założył temat hm "ulubiona płyta" i wyglądałoby to w identycznej formie nikt by się nie pytał po co jest ten temat.
A prosiłem o uzasadnienie, gdyż skrycie wierzę, że słuchacze rapu(bo do nich jest to kierowane) są jednak ambitnymi słuchaczami i potrafią uzasadnić swój wybór jakoś głębiej niż "bo tak" ;) Podałem również datę zakończenia ankiety, gdyż się nauczyłem, że deadline wpływa pozytywnie.
Ale swoją drogą przez Was zacząłem się zastanawiać, czy nie zrobić z tego jakiegoś oficjalnego konkursu respecthh.pl gdzie do wygrania byłaby płyta?! - muszę to rozważyć i przeszukać "zaplecze" czy mam jakieś wolne ciekawe albumy.
@szybkiszlambenzyna: - Tak zgadzam się z Tobą, ale w ankiecie uwzględniłem najbardziej prawdopodobne albumy. Ogólnych informacji o nowych płytach było wiele a nie każde są do końca zgodne z prawdą tudzież Autorzy ów płyt udowodnili wcześniej, że nie warto wierzyć w ich zapowiedzi.
Przykład:
Mały Esz Esz z Ciechem (SzybkiSZmal) mają nagrać wspólną płytę "High Definition?" ale np po disie na tetrisa (nagranego po 2 latach ) czy zapowiedziach benzyn śmiem wątpić w ich poczucie czasu ;)
PiH jego trylogia Dowód rzeczowy wydawana co 0,5 roku - a efekt finalny widzieliśmy. (I nie chodzi mi o efekt finalny płyty - bo jest jednym z moich faworytów w 2010, ale o efekt czasowy)
Diox i jego logika gry też zapowiedzi było bardzo dużo. 1 wersja miała być na bitach BDZ' a teraz Litlle i Chwiałem? A jaka pewność, że i Returnersimu się znudzą?
Ale dodałem również opcję "Inna" gdzie każdy może dać swoją propozycję i po problemie.