Znacie może jakieś wciągające książki ? :)
Mam trochę wolnego teraz i chciałabym się zatopić w dobrych, WCIĄGAJĄCYCH książkach. :)
Pozdrawiam.;-*
lista tematów
wciągająco. strona 1 z 2
Ja czytam teraz ''Świat do góry nogami'' Beata Ostrowicka - mnie osobiście bardzo interesuję i ''Wiersze wybrane'' Haliny Poświatowskiej 

Właśnie skończyłem trylogię "Krzyżowcy" Jana Guillou. Polecam z całego serca. Naprawdę ciekawa fabuła wpleciona w bardzo intrygujący obraz epoki krucjat. Mocno poszerza horyzonty i niemalże uzależnia; od poniedziałkowego południa, kiedy przyszła paczka, nie robiłem nic innego poza spaniem i jedzeniem, tylko czytałem, czytałem, czytałem... aż się skończyło.
Właśnie zapuściłem ściąganie adaptacji filmowej.
Uch... wciąż mi ciężko ochłonąć po tym wszystkim.
Właśnie zapuściłem ściąganie adaptacji filmowej.
Uch... wciąż mi ciężko ochłonąć po tym wszystkim.
"Prawiek i inne czasy" Olga Tokarczuk
...ksiazka na jedno popołudnie...:)
ale jak już ktoś wczesniej napisal...wsytsko zalezy co lubisz i co cie interesuje...
...ksiazka na jedno popołudnie...:)
ale jak już ktoś wczesniej napisal...wsytsko zalezy co lubisz i co cie interesuje...
Jerzy Urban - Jajakobyły
Wojciech Kowalczyk - Kowal. Prawdziwa historia
Adolf Hitler - Mein kaumpf
Więcej nie przeczytałem :D
Wojciech Kowalczyk - Kowal. Prawdziwa historia
Adolf Hitler - Mein kaumpf
Więcej nie przeczytałem :D
"Ręka mistrza" S. King - jeśli ktoś lubi jego książki, to gorąco polecam, 700 stron pochłonęłam w dwa dni, tylko dlatego, że musiałam robić przerwy na sen i pracę...
"Apokalipsa" D. Koontz - również świetna ksiązka
"Apokalipsa" D. Koontz - również świetna ksiązka
Kathy Reichs - Zabójcza podróż.
Lekka i przyjemna, dobrze się czyta.
Seria jej kryminałów była inspiracją do serialu "Kości" emitowanego na Polsacie.
Lekka i przyjemna, dobrze się czyta.
Seria jej kryminałów była inspiracją do serialu "Kości" emitowanego na Polsacie.