Konto usunięte: Była ich dwójka dorosłych ludzi, mieli strzelbę.
tak i zrobił z niej pożytek .. zabił kumpla
Konto usunięte: Albo zabarykadowali się w jakimś pokoju choćby do rana albo cokolwiek. Gdyby źli kontrolowali sytuacje to by nie było 40 momentów kiedy można było spokojnie dać im w łeb albo wsadzić kuchenny nóż w plecy, zamiast chować się pod krzesłem i czekać co się stanie.
wszystko ładnie i pieknie nawet i realne i mające szanse.. ale gdy myślisz o tym na spokojnie ... ani ja i pewnie Ty nie bylismy w takiej sytuacji i nie jesteś wstanie przewidzieć jakbyś się zachował
Konto usunięte: Taka sytuacja, z tyloma niedorzecznymi zachowaniami nie jest możliwa. I daję sobie rękę uciąć, że w rzeczywistości napastnicy weszli do domu, poganiali się chwilę, zadźgali i cześć.
,usiałbym poszukac w necie jak było w realu
Konto usunięte: A zachwycanie się tak nędznym scenariuszem jest.. też słabe.
od samego początku .. nie zachwycam się filmem ..grom aktorów czy scenariuszem który wiem że jest na bank przekoloryzowany
mi chodzi o to i tylko o to że denerwuję mnie taki osąd że byli głupcami że dali się zabić a nie uciekli ... nie wiesz jak Ty byś się zachował
Konto usunięte: A czy mówię coś takiego? Nie chodzi mi o to, że powinni nagle zacząć zastawiać pułapki na napastników i wykończyć ich wszystkich, odciąć im genitalia i się na nich odlać (chodź to pewnie byłby ciekawszy film)
to już by była kolejna cześć Piły
Konto usunięte: le mogliby się zachowywać trochę bardziej jak myślący ludzie. Zwłaszcza, że nie panikowali przez cały film.
no przecież starali się jakoś się ratować
tyle że .jak to się mówi "źli" byli o krok przed nimi
no i dochodzi motyw strzelby .. i fakt że własnie zabiłeś kumpla ..to raczej nie poprawia stanu psychicznego
Konto usunięte: W ciągu pół nocy? No raczej.
no ale tu chodzi właśnie o to .. że to nie był zwykły mord ..tylko zabawa z ofiarą
pukanie do drzwi .. ukrywanie się w domu ..obserwacja.. itd.
może to tylko w filmie ale i w realu jest to możliwe
a jak nazwać kogoś kto daję sie przetrzymywac w piwnicy przez 20 lat ?
Konto usunięte: Bez kitu. Niby oglądasz dobre filmy. Nie rozumiem czemu tak usilnie bronisz tego.
nie bronie filmu tylko sytuacji