Kolega szuka kobiety,... młodej.. pięknej..nie musi być inteligentna.
-- - - - --
tak serio to
Jak tam weekend?
Jakieś imprezki?
lista tematów
Uwaga na przybyszów z czata strona 2 z 7
Ehhhhhh, kolejny głupi tem... oh wait. Jednak nie.

Dobrze, zrobiłam sobie domowe spa. Jeszcze breżniew (henna brwi) i laminowanie włosów galaretką. Ale to jutro. :D
Miałam iść dziś na marsz towarzysko, ale ja się boję nawet łokci w autobusie, a co dopiero w takim tłumie. :D
Zawsze ryj mi się cieszy jak Cie widze.. nie wiem czemu :D
Erf: Dobrze, zrobiłam sobie domowe spa. Jeszcze breżniew (henna brwi) i laminowanie włosów galaretką. Ale to jutro. :D
Miałam iść dziś na marsz towarzysko, ale ja się boję nawet łokci w autobusie, a co dopiero w takim tłumie. :D
jakie to SPA?
ja sobie chcę zrobić keratynowe prostowanie włosów, nie wiem czy to dobry pomysł.
Zaraz, zaraz. Nie wysyłałem żadnych jotpegów.

Konto usunięte: pomimo mojego trolinu często gęsto na fotce od 2008r.. nie wysłałam nikomu nic... nie umówiłam sie z nikim..Nie powiedzialam nikomu TAK tak Mi dopomóz... amen.
Teraz to się tak tłumaczysz, jakbyś miała nieczyste sumienie.
Ja spowiednik znam się na tym.

Konto usunięte: Wejdz na czat i znajdz jedna osobę, która źle o mnie powie to Ci zrobię ....kupie gwiazdę XD
oj zartuję.. ejj powiedz kim jesteś :D
Mnie nie można kupić, stać mnie na gwiazdę. Poza tym w starych czasach, panie potrafiły je mi organizować, to się zdarzało.

Nie. I to z powodu waszej babskiej ciekawości.
Większość moich odpowiedzi to jednak śmieszkowanie, więc może dlatego. Tak czy inaczej, cieszę się. :3
Konto usunięte: jakie to SPA?
ja sobie chcę zrobić keratynowe prostowanie włosów, nie wiem czy to dobry pomysł.
Farbowanko włosów, pilingi, maseczki itp. Niewiele to pomoże, ale chociaż się staram.

Robiłaś już coś takiego kiedyś? Ciekawe na jak długo by to u Ciebie wystarczyło, przy tak kręconych włosach. Z mojej perspektywy szkoda, bo fajowe te Twoje loczki, ale rozumiem potrzebę zmian. :-D
Młoda jesteś podobno na start wystarczy tylko dobre nawilżenie, w sumie to nie wiem;/
Erf: Robiłaś już coś takiego kiedyś? Ciekawe na jak długo by to u Ciebie wystarczyło, przy tak kręconych włosach. Z mojej perspektywy szkoda, bo fajowe te Twoje loczki, ale rozumiem potrzebę zmian. :-D
prostowalam włosy. na jeden dzień wystraczyło.. ale takie keratynoiwe prostowanie to okolo 500zl.. nie wiem sama, niby w prostych mi calkiem ładnie..kurde ten mop na głowie już mnie denerwuje czuje sie jakbym zatrzymala sie w latach 80-tych.