lista tematów
mandragora strona 6 z 7
Temu już się tyki na zwojach mózgowych przepaliły i za chwilę zrobi tam bummmmm
Będzie dziura jak w klozecie i nic tylko w nią srać
Tak Grzegorzu z Wadowic. Twoje święte z racji pochodzenia oblicze, nieskalane inteligencją..... Ja, to Ja, a ty, to ty. Kto tu jest głupi Ja, czy ty?

Będzie dziura jak w klozecie i nic tylko w nią srać
Tak Grzegorzu z Wadowic. Twoje święte z racji pochodzenia oblicze, nieskalane inteligencją..... Ja, to Ja, a ty, to ty. Kto tu jest głupi Ja, czy ty?

śmieszne to Piekło, myślałem, że to jakiś sąd, a tak?przynajmiej wiem, że mam do czynienia z intelgidencją nadprzyrodzoną.Weź tu bądz mądry i zresetuj pamięć.
za odgrywanie ról powinni wręczyć Wam oskara. :D Kreacje najwyższych lotów. 
Ten cały Asyko nie jest głupi, raz może napisał prawdę "nie kocham Boga", to wszystko.

Ten cały Asyko nie jest głupi, raz może napisał prawdę "nie kocham Boga", to wszystko.
Tyle narkotyków, alkoholu, aborcje, rozpady związków małżeńskich, antykoncepcja, złe wzorce promowane wszędzie. :( SAMO ZŁO. 

Jozef84: Tyle narkotyków, alkoholu, aborcje, rozpady związków małżeńskich, antykoncepcja, złe wzorce promowane wszędzie.
No tak dokładnie, ale co nie mamy żadnego wpływu na to, nie zlikwidujemy produkcji - Alkoholu, Narkotyków, I ludziom do głów nie wbijemy że czynią źle co robią, Aborcje, Rozpady związków małżeńskich, itp.

magia 2 konta czary babajagi 

żeby mi wręczyli, no tak raz tylko prawdę napisałem