witam :)
macie jakieś ciekawe pomysły na zdjęcia ? oczywiście zdjęcia nas ;) a nie krajobrazów w jakich miejscach, jakie pozy no nie wiem :)
czekam na wszelakie pomysły ;) a i wstrzymać się proszę ze złośliwymi komentarzami
lista tematów
Pomysł na zdjęcie :) strona 1 z 2
amelka55: witam :)
macie jakieś ciekawe pomysły na zdjęcia ? oczywiście zdjęcia nas ;) a nie krajobrazów w jakich miejscach, jakie pozy no nie wiem :)
czekam na wszelakie pomysły ;) a i wstrzymać się proszę ze złośliwymi komentarzami
Myślisz, że tu ktoś napisze Ci swoje pomysły na sesje? ................................

Każdy ma inne wyobrażenia. Rusz mózgiem i bądź kreatywna. Jeżeli to mają być twoje zdjęcia to sama powinnaś mieć pomysł.
Krytyki się boisz? Bo mnie jakoś takie ostrzeżenie nie przestrzaszyło, a przede wszystkim nie powstrzyma.
Na logikę to powiedz mi jak ktoś może Ci pisemnie wytłumaczyć jakie masz przyjąć pozy na sesji? Nie masz pomysłów? (kup go!

no na bank
jak nie potrafisz czegoś, to się za to nie bierz, może jeszcze zdjęcie za Ciebie zrobić i zapozować? O.o
K**WA jak ja nie lubie takich pytan. P*****lnij sie mocno w leb dziewcze, myslisz ze ktos bedzie Ci dyktowal pomysly na zdjecia? A ta taka galaretka ktora masz pod kopula to tak bez celu byla Ci dana? ...nie sadze!
Tia.... bardzo miła atmosfera..... i bardzo pomocni użytkownicy, tylko szydzić potraficie i wyśmiewać się z innych. Kultura pierwszego stopnia. Nic tu po mnie.... Żegnam