lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 80 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: dziekuje Ci pieknie :)
...musze przyznac ze zdjecie z kaczkami osobiscie daze duza sympatia, a rzadko zdarza sie ze podobaja mi sie moje wlasne zdjecia :P
nie ma za co. ; )
ja właśnie często chodzę do parku i niestety nigdy nie udało mi się uchwycić tego momentu, który masz przedstawiony na zdjęciu.

a, że tak się zapytam, jaki masz aparat? : >
tego lumixa z wymienna optyka?
kurde...jak masz oko i kompakt porzadniejszy to daje rade zrobic, oczywiscie zdjecie bedzie jakosciowo pewnie odstawac, szczegolnie jesli chodzi o kadry robione dynamicznym obiektom. Ale luz, ja tez kiedys focilem kompaktem, kazdy przez to przechodzi...a zdjecia nadal (moze z malymi wyjatkami) robie gowniane :))
Konto usunięte: ...chce to kupic.
Bo czasem zwyczajnie nie chce mi sie nosic ze soba wszystkich rupieci...a na tyle na ile mialem z p80-tka do czynienia, jak na moje oko naprawde niezly kompakt.
to ja chyba nie umiem się posługiwać tym aparatem.

Konto usunięte: ah jeszcze...btw. moze bedziesz zainteresowana:
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=7404
o, dzięki.
No kurde, przy 18-to krotnym zoomie robienie zdjecia z reki kompaktem to nie jest dobry pomysl. Statyw i po klopocie.
Pewnie za dlugie czasy naswietlania ustawiasz. Moze ta latka do oprogramowania pomoze :)