Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 422 z 524
Sami zrobiliście z niego guru w tym temacie a potem się zalicie jaki to jets be bo coś nazwie gównem lol, jak Was chwali to oscaro cacy a jak coś skrytykuje to już fuj fuj, sami śmieszni jesteście , tak patrząc z boku .
Nawet ślepej kurze trafi się ziarno? Nie wierze ze na powiedzmy 30tyś fotek nie trafił sie jej produkt warty uwagi. :)
Bo znowu to samo. Gówno. :)
Plus wymuszacie często od niego opinie, bo jak czegoś nie skomentuje to już zle :D Widziałam nie raz jak coś chwalił to i inny ton był do niego pozostałych osób, dziwi to ze wystarczy jego negatywna ocena aby już pluć jadem, a prace jak prace, wiadomo ze ta osoba która je tworzy będzie miała do nich osobisty stosunek, a gusta zawsze będą rózne, nawet wśród znawców w temacie.Chyba ze non stop i non stop dobrze trollują pewne osoby, to można uznac to co napisałam za nieważne
Ja tam się nie żale

btw zeby nie bylo to ja tu zadengo zdjecia nie umiescilem jak narazie:) tylko czytam opinie o innych:P
Największym problemem prac które tu prezentujecie ze nie są one przemyślane. Można postarać się zrobić coś lepszego. Nacisnąć przycisk w aparacie to nawet małpa potrafi.
A to nie o to w tym wszystkim chodzi. Nie wymagam super sprzętu, wymagam użycia mózgu.:) Widziałem tu przemyślane prace które naprawdę są esencja fotografii, ale w 95% to gówno.
Patrze na zdjęcia tego chłopca i nic one do mnie nie mówią. Nic nie przekazują. To zwykłe zdjęcie, często jeszcze źle skadrowane, dobrze ze AF zrobił swoje bo nie byłoby co oglądać.