lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 259 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Lato mi się włączyło :> i ten zielony jakoś mnie tak nakręcił:>
Problem w oryginalne był taki ze to spontaniczne zdjęcie, w lesie i do tego cieniu. Chciałem to wyciągnąć trochę ale w połączeniu z tym zielonym (nasyceniem) wyszło za jasno:)
A wiesz ze to jest zdumiewające:) dziewczyna ma naturalnie bardzo niebieskie oczy, może przy zabawie nasyceniem to wskoczyło. :)
Konto usunięte: OMG i to bardzo :)
No i powiedz modelce żeby w tym stroju zrezygnowała z ramiączek bo to nie pasi :)
Przekaże:) ja to osobiście z chęcią zobaczył bym ją bez niczego:>
Konto usunięte: Eee tam ja wolę raczej subtelnie podkreśloną kobiecość fajna bielizna itp a nie tak na golasa :) Nie ma to jak trochę tajemniczości
W moim wieku to tylko golizna golizna i golizna:> mamy plan zrobic jej zdjęcia w bieliznie w fontannie w naszym mieście. :) Szkoda ze na około są kamery, ale damy rade:) to jak coś wyjdzie, to sie pochwalę:>
Konto usunięte: a ja bym te zdjęcie chcetnie zobaczyl w czarno-bialym ;] mysle ze wygladaloby owiele lepiej ;]
W oryginale http://starachowicki.net/jagoda2.jpg
Możesz się pobawić:) Ale jednak w kolorze chyba lepiej to wygląda:>
Tak jest
A tak a propos, wczoraj zrobiłem 2 kolejne:) Bardzo bliskiej mi osobie:>
Konstruktywnie proszę o wytknięcie wszystkich ale, chce sobie to na ścianie powiesić a nie chce zeby mi bardzo marudziła:>
1)

2)